< חזור
חומעה

חומעה

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

עשב תיבול עלי בעל טעם חד. חומעה מבית כרמל משמש כעשב תיבול מושלם בתבשילי קייטרינג תעשייתיים ואצל שפים ובשלנים ביתיים המחפשים תוספות טבעיות לתבשילים. בטעמו מזכיר את התרד, מוסיף טעם קסום ונמצא בשימוש במרקים, רטבים וסלטים.

 

מליסה

מליסה

זמינות: אוקטובר - מאי
טמפ' אחסון: 8 - 12°c

 

מליסה מבית כרמל הינה עשב תיבול רב שנתי אהוב. מוכר גם כתרופה לימונית מרגיעה וככזה משמש כעשב תיבול בהכנת תה וגלידה. כעשב תיבול רב גוני משמש גם כתיבול במתכונים לדגים וכתוספת נפלאה לסלטי פירות. 

 

ציטרה

ציטרה

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c
פטרוזיליה

פטרוזיליה

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

פטרוזיליה מבית כרמל נמצאת בשימוש נרחב כתיבול וקישוט מאכלים. מוספת לתבשילי תפוחי אדמה שונים, תערובות אורז, מתכוני דגים, עוף מטוגן, כבש, אווז, אומצות ותבשילי בשר או ירקות מכל הסוגים.

 

אורגנו

אורגנו

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

עשב תיבול קולינרי חשוב, נמצא בשימוש נרחב בהכנת רוטבי עגבניות, בשר צלוי ודגים. נמצא גם כתוסף לרטבים על בסיס שמן זית ולימון המוספים מעל תבשילי קדירה שונים. 

 

מיורם

מיורם

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

כזן ממשפחת האורגאנו, מיורם מבית כרמל מתקתק מעט יותר בטעמו מהאורגאנו. כעשב תיבול המלא בטעמים, משדרג את טעמם של תבשילי בשר כגון אווז, חזיר ונקניקיות, כמו גם תבשילי דגים, מילויים למיניהם וסלטים.

 

עשב לימון

עשב לימון

זמינות: All Year Round
טמפ' אחסון: 2°c

 

לעשב הלימון מבית כרמל ניחוח הדרים ייחודי. כעשב תיבול מועדף במטבח האסיאתי, משמש בהכנת תה, מרקים ותבשילי קרי, כמו גם בתבשילי פירות ים, דגים ועוף.

 

מרווה

מרווה

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

עם ניחוחותיה הארומאטיים וטעמה החמים, הפכה המרווה מבית כרמל לקלאסיקה. אידיאלית בהוספת טעם לתבשילי בשר, גבינות, רטבים, מרקי ירקות ופסטה. ובנוסף יכולה להשתלב במשקאות שונים.

 

לוואג'

לוואג'

זמינות: אוקטובר - מאי
טמפ' אחסון: 2°c

 

אפשר להתאהב בלוואג' מבית כרמל. כעשב תיבול חסון ועמיד, נמצאו לו שימושים רבים ומגוונים. משדרג את טעמם של מרקים וטעים מאוד כתיבול לתבשיל דגים. מתמזג עם ברנדי ליצירת משקה מעורר.

 

צ'רביל

צ'רביל

זמינות: אוקטובר - מאי
טמפ' אחסון: 2°c

 

כעשב תיבול רב גוני ועדין, משמש הצ'רביל מבית כרמל כרכיב תיבול במתכונים רבים להכנת תבשילי עוף, פירות ים, מרקים, חביתות וסלטים.

 

שמיר

שמיר

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

בעל טעם מענג בכל רחבי תבל. כעשב תיבול פופולארי, משמש לתיבול מרקים, סלטים ותבשילים, כמו גם לכבישת מלפפונים. כתוספת מרעננת לתבשילי דגים, משדרג את טעמם ובמיוחד את תבשיל דג הסלמון.

 

כוסברה

כוסברה

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

הכוסברה מבית כרמל משתלבת היטב בתבשילי המטבח האקזוטי.  אהובה ביותר על שפים אסיאתים, כמו גם על שפים מקסיקנים ודרום אמריקאים.  בשימוש להכנת צ'וטני (רוטב הודי חריף) , גואקמולי (ממרח אבוקדו) ומאכלים רבים אחרים, מוסיף ומשדרג בטעמו כל מאכל. 

 

קורנית

קורנית

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

עשב תיבול פופולארי מאוד במטבחים בכל רחבי תבל. קורנית משתלבת היטב עם תבלינים ועשבי תיבול אחרים. מוסיפה ניחוח טעמים לבישולי בשר ומרקים ומשמשת לעיתים קרובות כתיבול המרכזי במתכונים להכנת רוטבי כבש, בצים ועגבניות. 

 

טרגון

טרגון

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

טעמו המתקתק מריר של הטרגון מבית כרמל הפך אותו לעשב תיבול מועדף במטבחים רבים ברחבי העולם. כעשב תיבול מועדף במטבח הצרפתי והרוסי, הוא משתלב היטב עם תבשילי עוף, דג וביצים. במדינות אחדות משמש הטרגון להוספת טעם מיוחד למשקאות קלים מוגזים ופופולאריים. 

רוזמרין

רוזמרין

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

עושר של ניחוחות – היא התכונה המרכזית בה ניחן הרוזמרין.  משמש כמרכיב מרכזי במטבח הים תיכוני. ריחניותו וטעמו החזקים משמשים באפייה, צלייה ועשייה על האש של בשרים ודגים, כמו גם במבחר מרקים ורטבים. 

עירית

עירית

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

לעירית מבית כרמל טעם עדין של בצל בליווי טעם שום מרומז. אידיאלי לשימוש כתבלין או לקישוט המנה. משמשים בבישול דגים, תפוחי אדמה, מרקים וסלטים וכתוספת לחביתות ביצים. 

 

סוג נוסף: עירית השום. אידיאלית לשימוש במטבח הסיני. 

 

 

 

עלי בייבי

עלי בייבי

זמינות: 
טמפ' אחסון: 

עלי הבייבי של כרמל מורכבים מעלים מובחרים של רוקולה, מזולה ועלי סלק. יחדיו מעניקים טעם ייחודי ומראה צבעוני ורענן. עלי הבייבי של כרמל ניתנים לרכישה בנפרד או יחדיו כתערובת. 

 

רוקולה

רוקולה

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

עשב תיבול ים תיכוני. בעל טעם ייחודי המשלב יחדיו את טעמם של אגוזי המלך עם ניחוח הפלפל. מוסיף עוקץ טעמים לסלטים טריים.  

 

מנטה

מנטה

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

 

צמח המנטה מבית כרמל משמש כתוספת טעם רענן וממריץ לתה, משקאות קלים, ג'לי, סירופים למיניהם, סוכריות וגלידות.  

 

סליקורניה

סליקורניה

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 2°c

עשב תיבול זה מהווה אלטרנטיבה טבעית ובריאה למלח השולחן, מכיל 7% נתרן כמו גם סידן, ברזל, אשלגן, מגנזיום וויטמין B2 . בעל מרקם פריך הגדל באזורים מדבריים בהם המים מכילים רמה גבוהה של מלח. כעשב תיבול לא שיגרתי שגידולו מופקד בידי קבוצת מגדלים מומחים, הפך הסליקורניה למוצר מיוחד מבית כרמל. משווק למסעדות ולסיטונאים כמו גם ללקוחות פרטיים. ניתן לאכילה בצורתו הטבעית, מאודה או מבושל ומשמש כתבלין במאכלי ים, סלטים ובתבשילי בשר ועוף.       

בזיל

בזיל

זמינות: לאורך כל השנה
טמפ' אחסון: 8 - 12°c

עשב תיבול רב גוני, טעמו משתלב היטב עם עגבניות שום וזיתים. האיטלקים משלבים אותו במגוון  רטבים על בסיס עגבניות, בפסטה וברוטב פסטו. לעומתם, נוהגים הצרפתים להוסיף אותו למרק עגבניות, מרק ביסק ולרטבים. ואילו במטבח התאילנדי נמצא את הבזיל במתכונים להכנת תבשילי עוף וחזיר. 

STGשיווק באינטרנט
© 2018 כל הזכויות שמורות לחברה הישראלית למחקר ופיתוח בע"מ